خواص قارچ سوخاری به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد بر کسی پوشیده نیست. قارچ سوخاری یک پیش غذای خوشمزه است که طرفداران زیادی داشته و به عنوان یه وعده غذایی محبوب در رستوران ها و فست فود ها تهیه می شود. خواص بالای آن به دلیل وجود آهن، باعث جلوگیری از کم خونی و همچنین تنظیم کلسترول خون می گردد. در ادامه مطلب شما را با سایر فواید قارچ آشنا خواهیم کرد:
فواید قارچ سوخاری
از جمله خواص و فواید بی نظیر قارچ سوخاری شامل موارد زیر است:
مصرف قارچ به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی خود باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
قارچ حاوی مقادیر زیادی از ویتامین D می باشد و می تواند به جذب کلسیم و فسفر کمک کند.
مصرف قارچ سوخاری برای افرادی که دیابت دارند، توصیه می شود، چراکه باعث افزایش تولید انسولین و تجزیه قند موجود در مواد غذایی می گردد.
قارچ خاصیت ضد سرطانی داشته و برای پیشگیری از سرطان سینه و پروستات خیلی مفید است.
مصرف قارچ سوخاری به دلیل وجود آهن، برای افرادی که دارای سردرد های مزمن هستند و در طول روز احساس خستگی می کنند، بسیار مفید بوده و برای درمان کم خونی توصیه می شود.
قارچ سوخاری می تواند در استحکام استخوان و درد مفاصل موثر باشد.
برای کنترل فشار خون بالا مصرف قارچ توصیه می گردد چراکه به دلیل داشتن پتاسیم و افزایش جریان خون در رگ ها از فشار خون جلوگیری می کند.
قارچ سوخاری باعث کاهش کلسترول خون و چربی اضافی بدن می شود و به دلیل پروتئین و فیبر بالایی که دارد می تواند جایگزین گوشت قرمز شود.
قارچ خواص بسیار زیادی برای سلامت پوست داشته و به عنوان یک آبرسان قوی باعث کاهش چین و چروک پوستی می شود.
مصرف قارچ سوخاری به دلیل دارا بودن سلنیوم برای درمان ریزش و کنترل چربی موی سر موثر است.
بهترین روش پخت قارچ کدام است؟
قارچ را می توان به صورت کبابی و یا سوخاری تهیه کرد. همچنین به صورت خام نیز در ترکیب سالاد های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. سالم ترین روش پخت آن، تهیه با کمی کره و روغن در ماهیتابه است. همچنین بهتر است زیاد پخته نشود چرا که ارزش غذایی خود را از دست می دهد.
شما عزیزان می توانید این پیش غذای خوشمزه و مقوی را از منوی فست فود فارم سفارش دهید.