سوخاری

خواص و فواید قارچ سوخاری برای سلامتی

فواید قارچ سوخاری

خواص قارچ سوخاری به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد بر کسی پوشیده نیست. قارچ سوخاری یک پیش غذای خوشمزه است که طرفداران زیادی داشته و به عنوان یه وعده غذایی محبوب در رستوران ها و فست فود ها تهیه می شود. خواص بالای آن به دلیل وجود آهن، باعث جلوگیری از کم خونی و همچنین تنظیم کلسترول خون می گردد. در ادامه مطلب شما را با سایر فواید قارچ آشنا خواهیم کرد:

فواید قارچ سوخاری

از جمله خواص و فواید بی نظیر قارچ سوخاری شامل موارد زیر است:

مصرف قارچ به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی خود باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

قارچ حاوی مقادیر زیادی از ویتامین D می باشد و می تواند به جذب کلسیم و فسفر کمک کند.

مصرف قارچ سوخاری برای افرادی که دیابت دارند، توصیه می شود، چراکه باعث افزایش تولید انسولین و تجزیه قند موجود در مواد غذایی می گردد.

قارچ خاصیت ضد سرطانی داشته و برای پیشگیری از سرطان سینه و پروستات خیلی مفید است.

مصرف قارچ سوخاری به دلیل وجود آهن، برای افرادی که دارای سردرد های مزمن هستند و در طول روز احساس خستگی می کنند، بسیار مفید بوده و برای درمان کم خونی توصیه می شود.

فواید قارچ سوخاری

قارچ سوخاری می تواند در استحکام استخوان و درد مفاصل موثر باشد.

برای کنترل فشار خون بالا مصرف قارچ توصیه می گردد چراکه به دلیل داشتن پتاسیم و افزایش جریان خون در رگ ها از فشار خون جلوگیری می کند.

قارچ سوخاری باعث کاهش کلسترول خون و چربی اضافی بدن می شود و به دلیل پروتئین و فیبر بالایی که دارد می تواند جایگزین گوشت قرمز شود.

قارچ خواص بسیار زیادی برای سلامت پوست داشته و به عنوان یک آبرسان قوی باعث کاهش چین و چروک پوستی می شود.

مصرف قارچ سوخاری به دلیل دارا بودن سلنیوم برای درمان ریزش و کنترل چربی موی سر موثر است.

بهترین روش پخت قارچ کدام است؟

قارچ را می توان به صورت کبابی و یا سوخاری تهیه کرد. همچنین به صورت خام نیز در ترکیب سالاد های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. سالم ترین روش پخت آن، تهیه با کمی کره و روغن در ماهیتابه است. همچنین بهتر است زیاد پخته نشود چرا که ارزش غذایی خود را از دست می دهد.

 

 

شما عزیزان می توانید این پیش غذای خوشمزه و مقوی را از منوی فست فود فارم سفارش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *